Arjen pieniä liikkeitä työhyvinvoinnin hyväksi

Arjessa pienet asiat tekevät suuren vaikutuksen päivään. Se, että aamulla tervehtii kaikkia, ulkona paistaakin aurinko eikä sada räntää tai miten istuu/seisoo päivän.

Pivot on Mogon ja Mobiksen välimuoto. Se on ns. itseseisova aktiivinojain, joka mahdollistaa isot liikeradat. Pivotilla  lantio voi heittää vaikka millaiset Elvis The Pelvis -liikkeet – turvallisesti. Voit pyörähtää ympäri ja ympäri, kallistua sivuille, eteen ja taakse. Tai olla ihan rauhassa. Joka tapauksessa liike on läsnä ja kehosi pysyy aktiivisena saadessaan kuin itsestään vaihtelua.

Oheisessa videossa käydään nopeasti läpi kuinka aktiivinojain-Pivot toimii ja mitkä sen hyödyt ovat. Pivotn käyttö ei ole mitään rakettitiedettä: voit myös istua Pivotilla, nojata siihen tai jotain siltä väliltä. Sikäli se eroaa olennaisesti Mogosta, johon vain nojataan.

Aktiivinojainten idea on pitää selkäranka luontaisessa S-linjassa, jalat 135 asteen kulmassa, huolehtien ettei alaraajat ja lantio ole liian tiukassa kulmassa – jotta kehon nesteet pääsevät liikkumaan vapaammin eikä lantio rasitu.

Pivot käy moniin tiloihin ja kaiken kokoisille ihmisille. Se vie äärettömän vähän lattiatilaa ja pyörii paikallaan uudelleen ja uudelleen 360 astetta. Istuinpehmusteen muotoilussa on huomioitu vielä kerran reisien ja pakaroiden verenkierto, siten että reuna on loiva ja mukava. Korkeutta säädetään portaattomasti istuinosan alla olevista kahvoista.

Kaikki turha on riisuttu pois ja jäljellä on vain oleellinen. Make Work Play!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *