A niinkuin apina – Evoluution pyörteissä

Yrityksemme nimi muuttui 2. 6. 2017 alkaen. Tästä lähtien olemme A. Vesalainen Oy. Vuosi 2017 on alkanut muutenkin muutoksilla, kun osoitteeksikin vaihtui Kasaajankatu 7 (Lotilan teollisuusalue Lahdessa, aivan Nelostien kupeessa).

Mutta se nimenvaihdos! Kaikkihan sai alkunsa sukupolvenvaihdoksesta, mikä tapahtui jo vuonna 2014.
Jaakko August Vesalainen, kiinalaiselta horoskoopiltaan apina, on ollut siitä saakka puikoissa ja jotta asia selkiytyisi entisestään haettiin nimenvaihdosta sitten vihdoin nyt – kun se ensin muhi loppuun apinan vuonna (2016).

Nettiiosoite on edelleen www.vesalainen.fi ja sen lisäksi meillä on nykyään myös Instagram-tili (@vesalainen.fi)sekä Facebook-sivu.

Jotkut ovatkin pistäneet merkille, että meiltä on tullut ihan oikeaa uutiskirjemateriaalia.
Kyllä vain! Aiomme jatkossa paloitella teille tuotevalikoimaamme ja käyttöideoita, myyntinne tueksi.
Paras A-ryhmämme auttaa teitä myös mikäli kaipaatte personoitua myyntimateriaalia tuotteistamme. Mikäli et ole vielä päässyt postituslistallemme, niin laita meiliä: info@vesalainen.fi – niin laitetaan uutiskirjettä Sinullekin tulemaan!

Absolutely fabilous!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *