POPS-pulpetti muuntuu monelle

Ikään katsomatta ihmisten kesken on huomattaviakin kokoeroja, oltiinpa peruskoulussa, lukiossa tai aikuiskoulutuksessa. Jokainen toivoo itselleen sopivaa työpistettä, jossa on mukava olla ja oppia tai opettaa.
Tärkeää onkin saada säädettyä työpisteet ja pulpetit vaivattomasti ilman työkalupakkia kullekin sopivaksi. Pops!-pulpetit voi portaattomasti säätää kaasujalan säätökahvasta kullekin käyttäjälle, kuhunkin tarpeeseen sopivalle korkeudelle.
Yhdenvertainen mahdollisuus hyvään työpisteeseen
Luokkatilassa työskentelyä edistävät aivojen hapensaanti ja kehon yleinen hyvä vireystaso, sillä oppimistilanteissa tarvitaan ajatuksenvirtaa ja sisäistämiskykyä. Kun keho nousee pystympään asentoon myös olemassa oleva happi kehossa pääsee virtaamaan paremmin ja vireystila kohoaa. Asennon vaihtaminen päivän aikana on ihmiskeholle hyväksi.

Muuntautuva luokkahuone

Uudet OPSit ohjaavat oppituntien monimuotoisuutta. Luokkahuoneisiin halutaan muuntautumiskykyä.
Pops!-pulpetit edistävät myös tilojen monipuolista ja muunneltavaa käyttöä, erilaisiin oppimis- ja opetustilanteisiin sopivaksi. Samalla jokainen tila on yhdenvertaisesti laddukas työskentelypaikka.
Pops!-pulpetteihin voidaan asentaa säätötallojen tilalle rullat, jolloin pulpettien paikkaa voi säätää vaivatta.
Pops!-pulpetit ovat käyneet läpi ulkopuolisen testilaboratorion testit EN 1729-1, EN 1729-2 ja EN 13722 ja ne on todettu soveltuvan oppilaskäyttöön. Lattiavaste mahdollistaa myös erilaisten istuimien ja nojaimien säilyttämisen pulpetin alla.
Korkeus: 72 – 112 cm
Pyörillä: + 5 cm S
äätötassuilla: + 1 – 3 cm
Väri: harmaa varastotuotteena, kysy muista väreistä.
Kansi: 60 x 70 cm
Väri: valkoinen
Paino: 19 kg Kansi + kaasujalka + lattiavaste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *