Willkommen auf der Orgatec Messe!

Tämän vuoden ORGATEC-messut Kölnissä keräävät jälleen maailman johtavat julkikalustealan ihmiset yhteen. Niin näytteilleasettajiksi kuin vierailijoiksi. Tiedossa on paljon kohtaamisia.

Millainen ympäristö tulevaisuudessa työpaikkoille halutaan rakentaa? Millaisia tiloja huomisen toimistotyössä tarvitaan? Kuinka tilaan saadaan sekä vapautta että jäsenneltyä toimivuutta? Keskeinen teema ORGATECissa 2018 on ”kulttuuri & työ”. Mekin esittelemme uusia käsitteitä työympäristölle, millaisia uusia tuotteita meidän meilestämme voisi toimisto- ja julkitiloissa olla.

Loppujen lopuksi vain kulttuurin, työkulttuurinkin, kautta edistetään monimuotoisuutta, yhteistyökumppanuuksia, motivaatiota ja luottamusta, johon mekin ORGATEC-tuotteillamme kannustamme asiakkaitamme pyrkimään. Keksimään luovasti uudenlaisia tuotteita erilaisiin ja uudenlaisiin ympäristöihin, palvelemaan monenlaisia ihmisiä. Haluamme ruokkia innovointia ja saada ideoita kukoistamaan.

Orgateciin lähtö cheekimäisellä osastolla (lähes 90 m2) on tietenkin panostus, selvä se. Mutta perinteiset säädettävät työpöydät on nyt nähty! On aika innovoida uusia ratkaisuja, joiden tarkoitus on palvella muuntautumiskyvyllään.

Suomalaisten helmasynti on himmailla. Meillä on osaamista niin insinööri- kuin muotoilupuolella, joita tulisi hyödyntää ja yhdistellä luovemmin ja käytännöllisemmin. Orgatec on tietenkin mahtava paikka tuoda suomalaisuutta esiin. Siinä teemme parhaamme. Uskomme, että jokainen voi osallistua suomibrändin rakentamiseen ja se on myös jokaisen yrityksen vastuulla.

Olemme hallissa 6.1, osaston koordinaatit: A040 – Tervetuloa tutustumaan uusiin konsepteihin ja innovoimaan omia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *