Sinä ajat

Jalkarannantie Messilän suunnasta.

Päätimme vuokrata kaksi nopeusnäyttöä Jalkarannantielle Myllysaaren kohdalle, Tapanilakadun risteyksen molemmin puolin, koska meitä kiinnostaa miten Sinä ajat.

Eihän koulun alku lapsia mistään esiin sinällään taio. Yhtälailla kesälomalla lapset liikkuvat – ehkä jopa enemmän. Koulujen alku rytmittää ja keskittää lapsien ja nuorien liikkumista tiettyihin aikoihin ja paikkoihin.

Perheyritys tarkoittaa todennäköisesti sitä, että jossain kohtaa jollain on ollut tai jollain on lapsia. A. Vesalainen Oy:n tapauksessa omat lapset ovat alakoululaisia, jotka kulkevat kouluun jalan, skootterilla tai pyörällä. Kuten todella moni muukin.

Jalkarannantie. Kivoja alamäkiä, joissa auton nopeus kasvaa. Niitä on molempiin suuntiin. Autojen keskinopeudet nousevat 50 km/h -nopeusrajoituksen yli herkästi. Vaikka alikulkutunneleita on, niin jalankulkijat ylittävät suojateitä ja silloin autojen tilannenopeuksilla on väliä. Vaikka hidastaisi, niin on eri asia oliko nopeus 60 km/h vai 50 km/h.

Trafino Oy toimii Lahdessakin ja he mm. vuokraavat näitä nopeusnäyttöjä. Niinpä vuokrasimme sellaiset kahdeksi viikoksi.

Kukapa ei tahtoisi hymynaamaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *