Hotelli- & ravintolakalusteet

Älä huoli, meill on siulle tuoli.

Meillä on vuosien kokemus maahantuonnista. Olemme toimittaneet julkitilakalusteita niin hotelleihin, ravintoloihin kuin kahviloihinkin. Olet varmasti istunut maahantuomillamme tuoleilla/ruokaryhmissä niin valtatien varressa kuin lähipizzeriassasi, nauttinut jäätelöä ja erikoiskahveja ympäri Suomea.

Vaihtoehto yksi: tuoli laajasta valikoimasta

Pääset valitsemaan tuolin tai ruokaryhmän laajasta valikoimastamme. Voit hankkia ketjunne tarpeisiin omannäköisenne tuolin, vahvistamaan ilmettänne. Alla muutamia vaihtoehtoja alkupalana herättelemään tuolinälkääsi…

  • 1200x600_j-slide7
  • 1200x600_j-slide6
  • 1200x600_j-slide5
  • 1200x600_j-slide4
  • 1200x600_j-slide3
  • 1200x600_j-slide2
  • 1200x600_j-slide1

Vaihtoehto kaksi: Kolmen variaation -menetelmä

Mikäli sinulla on vahva visio siitä mitä haet, muttet ole löytänyt sopivaa tuolimallia ravintolaasi, kahvilaasi, julkitilaasi – niin voit toteuttaa visiosi kanssamme ja saada haluamasi tuolin.

JALKAMALLEJA 3 erilaista

Tuolin jalkaosan voit valita kolmesta vaihtoehdosta: metallinen siksak, siro metallinen putkijalka tai puinen tuolinrunko.

Puinen tuolinrunko voidaan myös pintakäsitellä maalilla, värillisillä lakalla tai petsillä.

ISTUINOSIA useita erilaisia

Istuinosavaihtoehtoja on monta! Kaareva vai kulmikkaampi malli? Selkänoja kuvioleikkauksella vai ei… Haluataanko korkeampaa vai matalampaa selkänojaa?

ISTUINOSAN pintakäsittelyvaihtoehtoja X määrä

Maalattu värillä x, lakattu värillä x, petsattu värillä x, laminoitu värillä x tai verhoiltu halutulla kankaalla joko kokonaan tai vain istuinosa/selkänoja? Vaihtoehtoja pintakäsittelyyn on siis kosolti tarjolla.

Kas esimerkiksi näin. Vain muutamaa elementtiä varioiden saadaan jo useampi tuolimalli.

Ota yhteys ja saat vaihtoehtoja mistä valita. info@vesalainen.fi