SULO-tuoli

Petteri Häkkinen on valmistunut muotoilijaksi Lahden Muotoiluinstituutista 2012 ja sitä ennen jo artesaanipuusepäksi.

Koulutuksensa ja kokemuksensa ansiosta Petteri ymmärtää materiaalin ominaisuuksia ja rakenteita. Lisäksi muotoilijana Petteri keskittyy valmistettavuuteen.

”Puuseppätausta auttaa, koska voin tehdä omat prototyyppini ja uniikkitilaukset. Uskon, että minulla on kalusteteollisuudelle paljon annettavaa ja uusia ideoita.”

Esteettisyys ja käytännöllisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaisessa projektissa. Ne eivät rajaa pois iloa ja hauskuutta, joita aina löytyy Petterin muotoilusta.

Petterin SULO-lastentuoli oli vuoden 2016 Iskun Suomi100-suunnittelukilpailun finalisti Habitaressa. 

Vihdoin SULO-tuoli saadaan markkinoille syksyllä 2018.

Sulo-tuoli on tämän vuoden Habitaressa Lahden alueen suunnittelijoiden ja tuotteiden kanssa Design Lahti -osastolla AHEAD-hallissa, koordinaateissa 6K80.

”Isoisäni nimeä kantava Sulo on lapsen mukana kasvava ja muuntuva istuinkaluste. Sen toiminta perustuu innovatiiviseen selkänojaan, jota kääntämällä tai säätämällä tuoli muuntuu käyttäjälleen sopivan kokoiseksi.”

Skandinaavisen selkeälinjainen ja käytännöllinen kaluste, joka on suunniteltu kestämään läpi lapsuuden sukupolvelta toiselle ja jakamaan arjen sekä juhlat.

Sulo-tuoli Instagramissa: @sulotuoli

Sulo-tuoli Facebookissa: @sulotuoli

Lisätietoja
Jaakko Vesalainen
0400 565 311
jaakko@vesalainen.fi

Image