A. Vesalainen Oy

A. Vesalainen Oy on vuonna 2000 perustettu lahtelainen toimitila- ja julkikalusteiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut yritys. Olemme alallamme yksi Suomen johtavia toimijoita ja olemme toimittaneet ergonomisia työpisteitä jälleenmyyjillemme pitkään Suomessa, muualla Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Viime vuonna toimitimme noin kaksikymmentäviisituhatta pöydänrunkoa, jotta maailma olisi himpun verran ergonomisempi.

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä yhden maailman suurimman karamoottoreita ja sähköpöydän runkoja valmistavan Jiecang Ltd:n kanssa vuodesta 2012 ja meiltä löytyy valikoimista laadukas repertuaari erilaisia ja monen tyyppisiin tarpeisiin sopivia portaattomasti säädettäviä sähköpöydän runkoja sekä muita ergonomisia ratkaisuja.

Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Lahdessa E4-valtatien uuden Kujalan liittymän vieressä, Lotilan teollisuusalueella. Meiltä on helppo noutaa myös tilaukset.

Mikäli teillä on kysyntää ergonomisille toimisto- ja julkikalusteille, autamme teitä löytämään sopivimmat tuotteet tarpeisiinne. 


Saapumisohjeet

Lastauslaiturit ovat talon takana, Verhoojankadun puolella.

Meiltä lähtee lähetykset näppärästi ja meiltä voi myös noutaa tilakset.

Nurmisen kiinanjunan kulkuaika on tällä kertaa parin viikon sijaan 184 päivää ja ETA on 15.11.2021